Wegens aanhoudende groei zijn we op zoek naar een

Senior accountmanager

Het IJzerhuis onderscheidend in de markt zetten. Dat is jouw uitdaging in de rol van Commercieel medewerker. Wij staan open voor jouw ideeën op het gebied van Business Development. En wij bieden jou de kans om deze nieuwe rol samen met ons vorm te geven. Interessant? Solliciteer dan snel en ga aan de slag vanuit onze hoofdvestiging in Zaandam.

Wat ga je doen?

Als Commercieel medewerker ga jij ons helpen met het verwezenlijken van onze strategische doelen én word je ingezet ter ondersteuning van ons commerciële team. Het verkoopproces in goede banen leiden, dáár ligt jouw kracht. Hierbij kun je denken aan het onderscheidend in de markt zetten van ons private label Ivana. Wij geloven in “training on the job”. Je start met het ondersteunen van de binnendienst en gaat mee met de buitendienst – je krijgt de tijd en de kans om het bedrijf te leren kennen.

Wanneer je een goed beeld hebt van de organisatie kan je zelfstandig aan de slag met de commerciële taken. Jij kijkt waar kansen liggen en boort nieuwe markten aan. Je ontwikkelt strategische plannen en je bent bezig met projecten op het gebied van nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bouwprojecten waar specialistische begeleiding bij nodig is, bij het renoveren van kantoren naar wooneenheden. Maar ook het restaureren van monumentale panden in de binnenstad van Amsterdam valt binnen onze scope.

Het stroomlijnen van processen tussen onze klanten, de bouwbedrijven /woningcorporaties en Het IJzerhuis behoort tot jouw taak. Door samenwerking in de keten kunnen we processen beter op elkaar afstemmen. Denk aan slimme automatiseringsoplossingen en het gebruik van data. Je bent ook met de wereld van morgen bezig, door samen met klanten en leveranciers te streven naar het toepassen van duurzame of circulaire producten. Ook kijk je samen met klanten en leveranciers waar CO2 reductie in de keten bereikt kan worden.

Administratieve taken horen er natuurlijk ook bij, zoals het opstellen van offertes en de opvolging hiervan. En… dat is nog niet alles. Je bent, samen met je collega’s, ook betrokken bij het monitoren en verbeteren van de klanttevredenheid, beantwoorden van klantvragen en afhandelen van klachten. Je speelt een belangrijke rol bij het ‘onboarden’ van klanten naar ons digitale platform.
Kortom: een veelzijdige, uitdagende rol die meegroeit met Het IJzerhuis!

Het team

De collega’s van de binnen- en buitendienst ga jij ondersteunen. Jij gaat werken vanuit het hoofdkantoor in Zaandam, hier is ons centrale magazijn. Ook bezoek je de andere vestigingen in Zaandam, Amsterdam en Beverwijk, om zo de gehele organisatie te leren kennen en te kunnen ondersteunen. Je krijgt een auto van de zaak om je functie uit te oefenen. Er heerst een prettige informele én competitieve sfeer binnen het team.
Naast ijzersterk werken is er plezier en zeker ruimte voor een praatje. Je rapporteert aan de commercieel manager.

Wat krijg je ervoor terug?

Werken binnen een familiebedrijf, we houden rekening met jouw wensen en vaardigheden bij het invullen van de functie. Je krijgt bij ons de ruimte om jouw talent verder te ontwikkelen. Dit doen wij door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Heb jij het in je om leiding te geven? Dan kunnen we na verloop van tijd, samen kijken naar de mogelijkheden. De lijnen binnen onze organisatie zijn erg kort, waardoor je kort kunt schakelen. Dit alles om samen te bouwen aan de verdere ontwikkeling van Het IJzerhuis. Heb jij de ambitie om door te groeien? Dan is dat altijd bespreekbaar.

Verder bieden wij:

  • een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • een baan voor 38 uur per week;
  • 25 vakantiedagen; bij een vaste aanstelling krijg je 3 extra ‘IJzerhuis’ dagen;
  • een auto van de zaak;
  • een laptop en telefoon;
  • een persoonlijk opleidingsbudget;
  • CAO Technische groothandel;
  • door het jaar heen organiseren wij verschillende evenementen. Denk aan een bowlingtoernooi of een BBQ;

Wat breng je mee?

Kan jij inspelen op de veranderende markt? En heb jij een frisse blik betreft het inzetten van jouw commerciële talent? Dan willen wij samen met jou de kansen in de markt oppakken. Na een inwerkperiode weet jij alles over de producten en diensten van Het IJzerhuis om zo goed mogelijk advies te kunnen geven en verkoopgesprekken te houden. Jij krijgt energie van het bedenken van commerciële ideeën, producten, acties en events. Heb jij daarnaast ook affiniteit met techniek, dan ben jij voor ons dé kandidaat.

Verder vragen wij:

  • Enkele jaren ervaring in een commerciële functie bij voorkeur in een bouw gerelateerde groothandel
  • Vakkennis is een pré maar alles is te leren, dus dit is geen dealbreaker.

Meer weten of direct solliciteren?

Ben jij die collega die wij zoeken? Solliciteer dan voor 25 juni op de functie Commercieel medewerker/ Business Development door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Mail gerust naar Karin de Greef, Recruiter, via karin.de.greef@enhrsolutions.com